Криворізькі нацгвардійці, звільнені з полону, взяли участь у майстер-класі з кулінарної майстерності, повідомляє в/ч 3011
Зустріч з військовими пройшла на базі громадської організації «Справжня Надія».
У рамках міжнародної співпраці заради підтримки військовослужбовців та ветеранів у Центрі життєстійкості у Кривому Розі пройшла тепла зустріч із гостями з Італії – президентом Асоціації рестораторів Пауло Брешіа та його братом Жаном Франко.
Запрошені гості провели майстер-клас з кулінарії для українських захисників та ветеранів, серед яких були присутні і нацгвардійці, які пережили важкі бої за Маріуполь та перебували у ворожому полоні.
Організатори заходу вважають – такі зустрічі не лише дають можливість навчитися чомусь новому, але є й чудовим прикладом підтримки міжнародної спільноти.
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу