Кулінарний блог А. Паукової: Хрусткі сирні рулетики з баклажанів під горіховим соусом

✏️Інгредієнти:
🤍баклажани (2 шт.)
🤍яйця (2 шт.)
🤍сухарі Панко
🤍сіль

Для начинки:
🤍м'який вершковий сир
🤍сметана
🤍часник (зубчик)

Для соусу:
🤍грецькі горіхи (100 г)
🤍зелень (петрушка, кінза)
🤍часник (зубчик)
🤍винний оцет (1 ст.л.)
🤍сметана або густі вершки (2 ст.л.)

"Подушка" для рулетиків:
🤍томати пелаті
🤍спеції
🤍трохи олії

❤️Нарізаємо слайсами очищені баклажани
❤️Добре підсолюємо, залишаємо на 30 хв.
❤️Вижимаємо зайву рідину
❤️В одну тарілку вибиваємо яйця (збиваємо виделкою), в іншу — сухарі Панко
❤️Обвалюємо слайси спочатку у яйцях, потім у сухарях
❤️Застилаємо деко пергаментом, збризкуємо олією, викладаємо баклажани
❤️Ставимо у духовку до скоринки на 180°
❤️Готуємо начинку, змішуємо інгредієнти, у мене був сир Фета, можна спокійніший за смаком
❤️Горіхи обсмажуємо, подрібнюємо, туди ж — зелень, часник, трохи оцту і трохи сметани
❤️Закручуємо рулетики
❤️За бажанням можна викладати на шар томатів пелаті, подрібнені, приплавлені
❤️Зверху викладаємо соус

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

Кулінарний блог А. Паукової: Хрусткі сирні рулетики з баклажанів під горіховим соусом0

Джерело

Новости Кривого Рога