Кулінарний блог А. Паукової: Запечені фенхель і порей з чері-сирними кульками на слайсах з кабачків

Весняний вайб. В принципі, зеленим може бути що завгодно  на тарілці — броколі, горошок, брюсельська капуста, селера. Я вперше спробувала, що то за фенхель такий😜 Середнє між нашою цибулею і селерою, з пікантним смаком. Далі — фантазія і тільки)

❤️Фенхель розрізала на а-ля стейки, відварила 3-4 хвилини у підсоленій киплячій воді
❤️Порей — так сами, бочонками
❤️Далі збризнула їх олією і відправила разом з чері у духову шафу на 5-7 хвилин
❤️Кабачок — на тоненькі слайси. Їх замаринувала на 15 хв. (трохи винного оцту, апельсинового соку, бальзаміку з апельсиновими нитками, спеції)
❤️Сирні кульки — з Філадельфії або іншого м'якого вершкового сиру
❤️У холодильнику було ще зелена олія, вона доповнила за смаком і кольором
❤️Слайси кабачків — "валетиком", на них — чері і кульки. Додаємо інші овочі і смакуємо дівоч-вечерею

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

Кулінарний блог А. Паукової: Запечені фенхель і порей з чері-сирними кульками на слайсах з кабачків0 Кулінарний блог А. Паукової: Запечені фенхель і порей з чері-сирними кульками на слайсах з кабачків1

Джерело

Новости Кривого Рога