Кулінарний блог А. Паукової: Чіа-пудинг з легким джемом

Кулінарний блог А. Паукової: Чіа-пудинг з легким джемом0Насіння чіа вважають суперфудом. Про їхню користь багато відомо. Їх додають до страв, салатів. Цей варіант роботи з ними на кухні — найпростіший.

✍️Базова пропорція — 3 ст.л. чіа (без гірки) на 250 мл рідини

🤍В якості рідини може бути йогурт, кефір (буде кислішим), молоко, кокосове молоко (буде супер, хто любить) тощо
🤍Ягідна компонента — на вибір. Це може бути і джем, і варення, і свіжі або розпорошені ягоди, фрукти, дуже добре банан, приміром, можна додавати горішки

❤️У мене — варіант з нежирним йогуртом
❤️Важливо! Треба добре перемішати насіння з рідиною
❤️Головне — пудинг має настоятися. Зазвичай насіння засипають на ніч (точно не менше 4 год.) в холодильник. Вони набухають в 2-3 рази
❤️У мене був готовий джем манго-маракуйя, ідеальна солодка кислинка. Можно на дно, потім шар пудингу, і ще зверху джем, я обрала варіант зверху після того, як пудинг набухне

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

Джерело

Новости Кривого Рога