Кулінарний блог А. Паукової: Як салат, тільки пиріг

Тісто листкове — готове. Беремо половину. Песто також було готове, подарунок з Італії, але на наших полицях вистачає. Песто не клала забагато, вистачило кілька ложок. Мінус — забула про базилік, а він би був так потрібен) Але використала сушений, що ж)

✍️Інгредієнти:
🤍500 г листового тіста
🤍2 ч.л. (на смак) соусу песто
🤍2 соковитих томати (жовтий і рожевий)
🤍моцарела (упаковка в розсолі)
🤍італійські трави
🤍кедрові горішки 
🤍1 яйце
🤍базилік! (в мене не було)

❤️Трохи розморожуємо тісто.
❤️ На відстані кілька см ножем оформлюємо бортики. 
❤️Цю межу проколюємо виделкою. 
❤️Поле змащуємо соусом песто. ❤️Викладаємо томати і кружельця моцарели (різала прямо тоненько аби вистачило однієї упаковки, можна дві) 
❤️Присипаємо італійськими травами. Томати присолені.
❤️Бортики змащуємо яйцем.
❤️ В духову шафу на 180° до скоринки, хвилин 15. 
❤️Виймаємо, присипаємо кедрових горшками, бажано б і базилік) 

Смакуємо і вдихаємо шалені аромати прямо з острова Капрі!😜

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

Кулінарний блог А. Паукової: Як салат, тільки пиріг0 Кулінарний блог А. Паукової: Як салат, тільки пиріг1

Джерело

Новости Кривого Рога