Все дуже просто, на підготовку — декілька хвилин. А результат потішить.
✏️Інгредієнти:
🤍Кабачок
🤍Сіль, перець, паприка
🤍Сир (можна декілька видів)
🤍Оливкова олія
Для соусу:
🤍грецький йогурт
🤍зубчик часнику
🤍кріп
🤍трохи лимонного соку
❤️Кабачок очищаємо, ріжемо брусками
❤️Солимо, перчимо
❤️Натираємо сир, у мене — вже дрібний грана падана
❤️Збризкуємо оливковою олією
❤️Обвалюємо кабачки у сирній суміші
❤️Відправляємо в духовку на 15 хвилин, 180°
❤️Змішуємо інгредієнти для соусу і вуаля)
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової