Звісно, можна окремо. Просто кульки, або просто грибочки) За задумом тут мали бути лисичка, але їх, гарненької форми і смаку, не знайшлося. Тому в хід пішли маслюки. Кульки підійдуть і в якості снеків, дуже смачно!
✏️Інгредієнти:
🤍картопля
🤍моцарела
🤍яйця
🤍борошно
🤍сухарі (в мене Панко)
🤍мускатний горіх
🤍маслюки, цибуля, олія
❤️З грибочкамо все просто. Трохи чистимо згори, миємо, проварюємо до кипіння, потім смажимо з цибулею
❤️Картопляні кульки — це шедевр. Варимо картоплю у підсоленій воді, зливаємо воду, до старої картоплі додаємо яйце (якщо молода — не потрібно), товчемо
❤️Додаємо трохи мускатного горіху
❤️Моцарели потрібно небагато, ріжемо невеличкі кубики в залежності від величини ваших кульок
❤️Формуємо з картоплі, що охолола, кульки. Всередину — моцарелу
❤️Далі паніруємо: борошно, яйце (збиваємо виделкою), сухарі
❤️Смажимо на кшталт фрітюру у добре розігрітій, великій кількості олії, перегортаємо
❤️Викладаємо кульки на паперовий рушник
❤️Формуємо страву
❤️Дл кульок обираємо улюблений соус
Обов'язково спробуйте ці фантастичні кульки
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової