Зізнаюсь, за задумом це мали бути тефтельки) Тобто невеличкі, кругленькі. Але то не суть))) Рецепт у кожної господині свій, і не один, я використовувала цей (https://t.me/PANNA_cuisine/589), з курячого філе/філе стегна
Що ж до соусу і нового прочитання…
✍️Інгредієнти:
🤍котлети/тефтелі
🤍гриби
🤍цибуля
🤍вершки 15-20%
🤍1 ст.л. кукурудзяного крохмалю (за бажанням і за потреби)
❤️Робимо котлетки, підсмажуємо
❤️Окремо підсмажуємо порізані печериці, додаємо трохи цибулі, приправляємо
❤️Вливаємо вершки, грамів 150-200
❤️Мішаємо, викладаємо котлети, накриваємо кришкою
❤️Якщо потрібно дещо загустити соус — додаємо трохи крохмалю, я додавала і трохи води, аби спочатку рідина майже вкривали котлетки в вони добре протушкувалися
❤️Хвилин 5-10 під кришкою — і все готово. Приправляємо зеленню.
Це дуже смачно!!!
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової