Дуже соковито, пікантно і смачно!!!
✏️Інгредієнти:
🤍філе індички
🤍груша
🤍салат (або мікс зелені)
🤍кедрові горішки
🤍вершкове масло — 30 г
🤍мед або коричневий цукор — 1-2 ч.л.
Для соусу:
🤍оливкова олія — 2 ст.л.
🤍мед — 1 ст.л.
🤍лимонний сік — 1 ст.л.
🤍соєвий соус — 1 ст.л
🤍гірчиця в зернах — 1 ч.л.
❤️Філе попередньо замаринувати за смаком на пів годинки
❤️Смажимо на пательні (в мене гриль) по 5 хвилин з кожного боку
❤️Потім ставлю в духовку хвилин на 7-10
❤️Грушу очищуємо, ріжемо на шматки
❤️На пательню — вершкове масло і мед (коричневий цукор), карамелізуємо хвилин 5
❤️Викладаємо на паперовий рушник
❤️Горішки також трохи підсмажуємо, недовго
❤️Викладаємо листя салату або інший мікс зелені, нарізану індичку, грушу, горішки
❤️Поливаємо соусом. В мене алергія на гірчиця, але вам краще додати її до суміші)
Насолоджуємось!
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової