У цих "чебуреків" дві особливості. По-перше, вони неймовірно хрусткі, цей звук просто зводить з розуму😜 А по-друге, вони безумовно смачні!
Готуються дуже просто, суперово на сніданок на двох, насичений білками)
Інгредієнти на порцію:
🤍рисовий папір (пачка)
🤍курячий фарш (350 г)
🤍твердый сир (150 г)
🤍зелень
🤍яйце
🤍кунжут
🤍сіль, перець, спеції
❤️Готуємо фарш, додаємо спеції, зелень, трохи водички (кілька ст.л.), тоді начинка більш соковита
❤️Натираємо сир (за бажання, можна і без)
❤️Рисовий папір зануруюємо у воду (кімнатної температури) на 10 — 15 секунд
❤️ Викладаємо на мокрий папір начинку по колу, присипаємо сиром, загортаємо
❤️Змащуємо яйцем
❤️Присипаємо кунжутом
❤️Викладаємо на деко з пергаментом (збризнула оливковою олією)
❤️Випікаємо хвилин 30 привіт температурі 190°
❤️Смакуємо!
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової