Для більш яскравого ефекту обрала зелений, шпинатний лаваш. В результаті його можна їсти, а можна й виключно як тарілку використовувати) Наповнення, звісно, можна варіювати на смак і те, що в холодильнику
✍️ Інгредієнти:
🤍лаваш
🤍яйця
🤍томати
🤍моцарела-кульки
🤍хамон (або інший м'ясний варіант)
🤍зелень
❤️Викладаємо лаваш. В рецепті було в круглу форму, більш сонячно виходить, не знайшла потрібної)
❤️Вбиваємо яйця, розподіляємо інші інгредієнти, сіль-перець на смак
❤️В духовку до готовності, хвилин 12 на 180°
❤️Присипаємо пармезановим сиром, додаємо свіжу зелень
Смачного!!
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової