Обожнюю ці цукерки. Є різні рецепти десерту. Цей — дуже простий у виконанні і за кількістю інгредієнтів. Дуже підходить, коли гості на порозі, ну і так, коли вночі зазираєш в холодильник в пошуках чогось такого😜
✍️Інгредієнти:
🤍4 яйця (білки)
🤍1,5 ст.л. желатину
🤍1 ст. цукру
🤍шоколад (або готова глазур)
❤️Желатин замочуємо у 0,5 стакана теплої (не гарячої води) на 10-15 хвилин
❤️Потім ставимо його на водяну баню, мішаємо до повного розчину
❤️Збиваємо білки міксером до середніх піків, потроху додаємо цукор (в рецепті стакан, брала трохи менше), продовжуємо збивати до стійких піків і потроху вливаємо желатинну рідину
❤️Виливаємо в одну форму або кілька маленьких, для подачі
❤️Рівняємо, ставимо в холодильник на 20 хв.
❤️Для шоколадної основи можна розтопити шоколад (чорний надто гіркий буде), зробити глазур з готових пакетиків або самостійно, рецептом ділилась тут
❤️Як біла основа загусне — заливаємо помадкою
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової