Кулінарний блог А. Паукової: Супер салатик з баклажанами на грузинський манер

Основні інгредієнти — овочі і зелень, а от з заправкою і її насиченістю можна фантазувати на власний смак. Не люблю надто гостре, то зменшила рекомендовану кількість паприки, тут все залежить від вподобань.

✏️Інгредієнти:
🤍баклажани (2-3 шт.)
🤍перець болгарський (один приблизино)
🤍кінза (у мене не було, петрушка)
🤍синя цибуля (половинка)
🤍рослинна олія, сіль

🤍Для заправки — 3 ст.л. оливкової (рослинної олії), 3 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. паприки, 2 зубчики часнику, 1 ст.л. цукру, 2-3 ст.л.білого кунжуту, сік чверті-половини лимона, олії можна троих більше)

❤️Баклажани чистимо, нарізаємо довільно
❤️Солимо і лишаємо на 20 хв.
❤️Потім віджимаємо зайву воду і лиємо 2 ст.л. олії
❤️На пательню, туди теж трохи олії (баклажани люблять це), смажимо з кожного боку, перегортаємо
❤️Обов'язково викладаємо на паперову серветку спочатку
❤️Тонко нарізаємо перець, цибулю, подрібнюємо зелень
❤️Змішуємо інгредієнти для соусу, змащуємо салат
❤️Ставимо в холодильник на пів години, аби всі з усіма подружилися як слід😜

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

Кулінарний блог А. Паукової: Супер салатик з баклажанами на грузинський манер0

Джерело

Новости Кривого Рога