Вийшло справді дуже соковито. Обов'язково закріплювати, аби сік зберігався всередині. Начинку, звісно, можна міняти, але з цим варіантом — топ. У моїй родині не всі люблять песто, тож інший варіант філе — з майонезом
✍️Інгредієнти:
🤍філе курки (2 шт.)
🤍песто
🤍шпинат
🤍моцарела (кулька)
🤍в'ялені томати
🤍 сіль, копчена паприка
❤️Розрізати філе, але не до краю
❤️Посолити
❤️В середині змастити песто, викласти моцарелу (нарізану), в'ялені томати, шпинат
❤️ Добре закріпити зубочистками
❤️Присипати копченою паприкою
❤️Викладаємо на пергамент, в духовці шафу на 180° на 30 хвилин. Один раз посередині процесу вирішила ще збризнути оливковою олією зверху
👌Смакуємо в задоволення!
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

