За формою малюнку трохи не вафлі, бо верхню насадку вставила від сендвічів) Але суті то не змінило. Вийшло дуже смачно (прям дуже), корисно і трохи сексі (ну, тут, звісно, заслуга того самого яйця-пашот)
Пишу рецепт вафель, а що зверху покласти — вирішите. Це можуть бути і солоні, як у мене, і солодкі — з ягодами, медом
✍️Інгредієнти:
🤍творог — 200
🤍яйця — 2 шт.
🤍борошно — 50 г
🤍цукор — 50 г
🤍розпошувач — 0,5 ч.л.
🤍ванільний цукор (за бажанням)
🤍дрібка солі
❤️Пробила блендером творог (у мене 5%)
❤️Додаємо інші інгредієнти
❤️Ретельно перемішуємо
❤️Викладаємо у вафельницю
❤️Далі — фантазуємо. Вершковий сир, червона риба, пашот, зелень.
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

