На заміну тісту і просто до смаку! Начинка — будь-яка з традиційних для сендвіча, мастхев — багато насіння.
✍️Інгредієнти:
🤍220 г творогу
🤍60 г сиру (моцарела або іншого)
🤍60 г борошна плюс на підсипку
🤍1 яйце
🤍дрібка сілі
🤍начинка (листя айсберг, огірок, томат, рибка/шинка
❤️Викладаємо у миску творог (подрібнюємо), сир на терку (у мене моцарела), яйце, сіль
❤️Вимішуємо тісто, розділяємо на 4 частини
❤️Формуємо кульки, придавлюємо пальцями, робимо форму бейглу, натискаємо пальцем для пустої серединки
❤️ Викладаємо на пергамент, деко. Змащуємо яйцем, присипаємо насінням гарбуза, соняшниковим, кунжутом
❤️Запікаємо на 180° 15 хвилин
❤️Гострим ножем розрізаємо (вийшли не геть товсті, але різалися)
❤️Змащуємо вершковим сиром, Викладаємо айсберг, овочі, рибку
Смакуємо з чаєм!)
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

