Кулінарний блог А. Паукової: Тости з яйцем-пашот і хамоном

Декілька варіантів сніданків з пашот я викладала  раніше. Цей — про швидкість.

❤️Хліб, тостовий, або інший — в тостер чи на пательню
❤️Варимо пашот. Я серед безлічі варіантів обираю підсолений кип'яток, туди ложку-дві оцту, робимо воронку і обережно виливаємо яйце. Попередньо розбиваю його у маленьку ємність, щоб швидко занурити у води. 3-4 хв.
❤️Тости змастила тонким шаром вершкового масла
❤️Пашот присипаємо паприкою
❤️Викладаємо хамон абощо😜

Пригощаємо близьких

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

Кулінарний блог А. Паукової: Тости з яйцем-пашот і хамоном0

Джерело

Новости Кривого Рога