У Криворізькому центрі життєстійкості провели майстер-клас з ресторанного бізнесу

Цей проєкт – частина комплексної програми професійної адаптації захисників, спрямованої на перепрофілювання, навчання та працевлаштування ветеранів. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній раді

Шеф-кухар Паоло Брешіа провів унікальний майстер-клас, де поділився не лише секретами італійської кухні, а й основами організації ресторанного бізнесу.

Для багатьох учасників – це не просто новий досвід, а реальна можливість опанувати нову професію, інтегруватися у цивільне життя та навіть започаткувати власну справу.

До 21 лютого аналогічні майстер-класи відбудуться також у Дніпрі, Самарі та Павлограді. Ветерани, які найкраще опанують кулінарне мистецтво, поїдуть до Риму, де матимуть змогу працевлаштуватися у ресторанному бізнесі.

Проєкт реалізується за підтримки депутатського корпусу Дніпропетровської обласної ради у співпраці з Університетом митної справи та фінансів, Асоціацією рестораторів Півдня Італії та ГО «Справжня Надія». 

У Криворізькому центрі життєстійкості провели майстер-клас з ресторанного бізнесу0 У Криворізькому центрі життєстійкості провели майстер-клас з ресторанного бізнесу1 У Криворізькому центрі життєстійкості провели майстер-клас з ресторанного бізнесу2 У Криворізькому центрі життєстійкості провели майстер-клас з ресторанного бізнесу3 У Криворізькому центрі життєстійкості провели майстер-клас з ресторанного бізнесу4

Джерело

Новости Кривого Рога