Як повідомила прес-служба «Державної установи «Криворізька установа виконання покарань №3», в установі проведено контрольне приготування їжі для засуджених та осіб, узятих під варту
6-го вересня в державній установі «Криворізька установа виконання покарань (№3)» на виконання Стратегії реформування пенітенціарної системи було проведено контрольне приготування їжі для засуджених та осіб, узятих під варту.
Обід готувався відповідно до Типового меню для засуджених та ув’язнених на основі меню-розкладки продуктів харчування на поточний тиждень з врахуванням кількості осіб, які перебувають в установі.
Згідно з меню-розкладкою продуктів, обід включав такі страви:
І страва – картопляний суп з горохом на м’ясному бульйоні;
ІІ страва – м’ясні тефтели з соусом та пшенична каша;
Закуска – консервовані овочі.
Метою контрольного приготування їжі є проведення практичного заняття з завідувачем їдальнею відділу інтендантського та господарського забезпечення установи, кухарським та іншим персоналом їдальні з організації харчування засуджених та осіб, узятих під варту.
В рамках цього заняття приготовано страви за покращеною рецептурою відповідно до меню-розкладки установи, розробленої згідно з Типовим меню, що сприятиме покращенню організації харчування в установі та приведенню її у відповідність до європейських норм та стандартів.
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг