Як приготувати неймовірно смачний борщ з заправкою Торчин та меленим салом

У більшості українців борщ асоціюється зі тонко нарізаними шматочками сала, скибочками чорного хліба, кількома зубчиками часнику та/або пером зеленої цибульки. Водночас в багатьох рецептах приготування традиційного червоного борщу передбачено додавання сала безпосередньо до борщу, завдяки чому страва отримує збагачений смак, а сам борщ стає більш густим та наваристим (зазвичай сало додають, якщо борщ приготовлено на пісному бульйоні – без додавання м’яса). Овочевий смак та запашний аромат борщ може отримати завдяки томатній овочевій заправці з болгарським перцем від торгової марки Торчин. Варто зазначити, що в кожному регіоні нашої держави існує унікальний автентичний рецепт борщу, який включено до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО як українське національне блюдо.

Які інгредієнти входять до складу заправки Торчин для борщу

Смачна та корисна заправка для борща Торчин, що має назву «Томатна з болгарським перцем» відрізняється наявністю яскраво вираженого овочевого смаку, апетитного томатного кольору та пряного аромату. В складі заправки відчувається гармонійне поєднання декількох інгредієнтів включно з шматочками моркви, цибулі, зелені та болгарського перцю, які «подружилися» між собою завдяки густій томатній пасті. Використання заправки для борщу від Торчин є доречним як для приготування пісного борщу, так і традиційного українського борщу з м’ясом яловичини чи свинячими реберцями.

Неймовірний насичений смак готової страви віддаватиме теплими літніми нотками завдяки солодкому болгарському перцю та помідорам. Крім того, в складі заправки для борщу присутні інші інгредієнти на кшталт:

  • сушених овочів (цибулі, моркви, часнику, кореню пастернаку та цибулі-порей);
  • кухонної солі, спиртового оцту, соняшникової рафінованої олії та бурякового концентрованого соку;
  • сушених трав – кропу, петрушки, мелених сушених прянощів – чорного та гіркого червоного перців, екстрактів з часнику та коріандру.

Поживна цінність заправки Торчин для борщу складає 84 ккал на 100 грамів продукту

Готуємо український борщ з заправкою Торчин

Окрім томатної заправки Торчин з болгарським перцем для приготування борщу знадобиться 4 картоплини, половина качана білоголової капусти, 200-210 грамів ковбасок гриль, 50 грамів меленого сала та 2,5 л води. Для приготування борщу картоплю необхідно почистити та нарізати недрібними кубиками, капусту потрібно нашинкувати, ковбаски – нарізати тонкими кружальцями. 

Порізану картоплю потрібно зварити в підсоленій воді об’ємом 2,5 л та за п’ять хвилин до завершення процесу варіння в каструлю потрібно покласти нашинковану капусту, мелене сало і добавити заправку Торчин, ретельно все перемішати та варити до повної готовності всіх інгредієнтів (3-5 хвилин). Борщ буде неймовірно смачним після того, як настоється впродовж щонайменше 15 хвилин (справжні гурмани кажуть, що борщ добре смакує на другий день, коли всі інгредієнти встигли достатньо подружитися). Перед подачею борщу ковбаски варто обсмажити на грилі чи на спеціальній сковорідці з обох боків, крім того, не варто забувати про шматочки сала зі скибочками бородинського хліба. Смачного!

Новости Кривого Рога