Кулінарний блог А. Паукової: Його величність ЖУЛЬЄН з куркою і грибами

Тут все просто, швидко і надзвичайно смачно. Жодних грамовок чи хитрощів. Але завжди виграшно. Можна робити класичний з печінки, а можна — з курки

Кулінарний блог А. Паукової: Його величність ЖУЛЬЄН з куркою і грибами0✏️Інгредієнти:
🤍філе курки — 300 г
🤍перечиці — 300 г
🤍сир у пластинах
🤍цибуля шалот (або ріпчаста)
🤍зелена цибуля
🤍вершки — 150 г
🤍сіль, перець
🤍вершкове масло — 20 г

❤️Ріжемо половинку цибулі, на вершковому маслі підсмажуємо
❤️Додаємо нарізані печериці
❤️Згодом додаємо нарізане філе
❤️Солимо, перчимо
❤️Вливаємо вершки, трохи тушкуємо
❤️У підготовані формочки (змащуємо трохи маслом) викладаємо масу
❤️Накриваємо зверху пластинкою сиру
❤️В духовку на 180°, хвилин на 15-20
❤️Присипаємо зеленою цибулею

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

Джерело

Новости Кривого Рога